Weet wie in je winkel is door efficiëntie klantidentificatie

Heb jij inzicht in wie er in jouw winkel is (geweest)? Dat is namelijk waardevolle data die je een goed beeld geeft van wie jou klanten zijn en waar hun behoeften liggen. Met Bank2Loyalty kun je dit proces optimaliseren en stroomlijnen.

Effectieve klantidentificatie voor optimale klantcommunicatie

Je klant loopt jouw winkel binnen. Op dat moment wil je graag weten wie dit is en direct communiceren over specifieke acties die relevant zijn. Door de bankpas, creditcard, betaal app of wearable van de klant te lezen met onze Bank2Loyalty reader kunnen we, als de klant zich al heeft aangemeld, direct alle lopende acties tonen. Uiteraard op basis van zijn of haar voorkeuren.

Is het een nieuwe klant en daarom nog onbekend bij Bank2Loyalty? Dan krijgt deze een melding om te onboarden. Dit gaat simpel door het invullen van een 06-nummer. Hier wordt automatisch een SMS naar verstuurd om het identificatieproces te voltooien. Vanaf dat moment kun je zelf bepalen welke acties er getoond worden, waarvoor de klant zich direct kan aanmelden en welke communicatie er zichtbaar is op het scherm.

Niet alleen bij binnenkomst is Bank2Loyalty waardevol. Van sampling en reviewafhandeling op de winkelvloer tot kassaprocessen en retentieverbetering na aankoop, binnen elke stap bieden we met Bank2Loyalty zichtbare meerwaarde. 

  • 0 Aankomst
  • 1 Binnenkomst
  • 2 Winkelvloer
  • 3 Kassa
  • 4 Na aankoop
Aankomst

Door klantidentificatie weet je wie zich in jouw winkel- en stadscentra bevindt. Bank2Loyalty kan deze identificatie bieden bij de eerste touchpoint in de klantreis.

Lees meer
Binnenkomst

Data van de klanten die in je winkel zijn (geweest) geeft inzicht wie jou klanten zijn en waar hun behoeften liggen. Bank2Loyalty optimaliseert en stroomlijnt dit proces.

Lees meer
Winkelvloer

Klanten in jouw winkel die zich gehoord en begrepen voelen, komen vaker terug. Bank2Loyalty draagt op verschillende manieren bij aan het verbeteren van de nodige klantinteractie.

Lees meer
Kassa

Tussen de kassamedewerker en de klant vindt de meeste interactie plaats. Bank2Loyalty stroomlijnt en verhoogt de klantloyaliteit door efficiente klantidentificatie.

Lees meer
Na aankoop

Ook na een aankoop wil je dat een klant blijft terugkomen. Klantretentie is één van de belangrijkste pijlers bij een loyaliteitsprogramma. Bank2Loyalty kan ook hierin een rol spelen.

Lees meer

Benieuwd hoe Bank2Loyalty klantidentificatie verder stroomlijnt?

Vraag dan een vrijblijvende demo aan. Hierin zal één van onze experts jou alle verschillende stappen binnen de klantreis laten zien, waarin Bank2Loyalty als belangrijke schakel fungeert. Meer weten? Vraag de demo vandaag nog aan.

Demo aanvragen!