Leestijd: 5 minuten

Bank2Loyalty en Aurora slaan de handen in elkaar

Het geniale hulpsteuntje voor personeel. Met deze woorden werd Aurora door The Industrious voor het eerst gepresenteerd aan het team van Bank2Loyalty. Wanneer je weet wie je klant is, kan die informatie direct beschikbaar worden gesteld aan het personeel in de winkel. Win-win.

Als retailer wil je dat het personeel in de winkel zo goed mogelijk verkoopt. Dit geeft hen een voldaan gevoel en de onderneming wordt er zelf ook beter van. Al jaren lang zijn E-tail en Retail gescheiden werelden, maar daar komt nu verandering in.

Direct toegang tot klantinformatie

Het duurt lang om personeel goed op te leiden en die tijd is er niet altijd. Met Aurora bied je personeel een handig hulpsteuntje in de winkel. De klant wordt bij de deur herkend door Bank2Loyalty en de klantgegevens worden direct uit de database doorgestuurd naar de beschikbare collega in de buurt. Het voordeel hiervan is dat je de klant adequaat kan helpen en inzicht hebt in hun klantreis.

Echte verbinding

Doordat de medewerker bepaalde vragen kan overslaan, ontstaat er meer tijd voor echte verbinding. Die echte verbinding zorgt voor een 'klik' en maakt van een onbekende klant een loyale bekende klant.

Informatie altijd tot je beschikking

Door Aurora te gebruiken bepaalt de onderneming centraal welke informatie er wordt doorgezet naar medewerkers. Dat kan voor bepaalde campagnes en acties heel prettig werken. Tegelijkertijd hoeft de medewerker niet alles te onthouden en kan die sneller ingezet worden op de werkvloer.

Kortom. Bank2Loyalty herkent de klant en legt de koppeling met de database. Vervolgens stuurt Aurora de gegevens realtime naar de medewerker die er gelijk gebruik van kan maken.

Vraag een demonstratie aan

Klik hier en vraag een demonstratie aan, stuur een mail naar info@bank2loyalty.com of bel ons op +31 (0)478 206 900

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijving gelukt