Voor wie graag strategisch naar klantloyaliteit kijkt

Voor wie graag strategisch naar klantloyaliteit kijkt

  • Klantidentificatie als ijkpunt binnen de customer journey
  • Groeien door klantloyaliteit te verhogen
  • Testen van verschillende boodschappen door scripting
  • Meer klantinteractie met sampling en feedback mogelijkheden
  • Privacy first in verantwoord ondernemen
Voor wie graag strategisch naar klantloyaliteit kijkt

Eén oplossing voor klantloyaliteit waarin strategie en implementatie samenkomen

Klantidentificatie als basis voor strategische beslissingen

Klantidentificatie als basis voor strategische beslissingen

Weten wie er op een locatie aanwezig is, geeft jouw klanten het inzicht wie dit zijn. Deze inzichten vormen de basis voor een gerichte strategie om niet alleen een loyaliteitsprogramma te optimaliseren, maar ook om te groeien als bedrijf. Hoe wij deze data verzamelen? Door het lezen van de bankpas, creditcard, betaal app of wearable van een consument en deze zich te laten identificeren door zijn of haar 06-nummer te registreren. Vanaf dat moment kan deze consument via het betaalmiddel automatisch sparen, meedoen aan (sampling) acties en een online overzicht inzien van relevante loyaliteitsprogramma’s om zo de klantloyaliteit te verhogen.

Inzetten op langdurige klantloyaliteit

Inzetten op langdurige klantloyaliteit

Door efficiënte klantidentificatie en onboarding wordt het duidelijk welke consumenten geïnteresseerd zijn én wat ze graag van jouw klant willen ‘zien’. Zo kan de consument via het reader scherm aangeven of ze wel of geen zegels willen sparen, of ze openstaan voor een actie óf dat ze hun punten graag willen inwisselen voor het corresponderende ‘cadeau’. Niet alleen de consument ziet dit scherm, ook de kassamedewerker ziet meldingen op het kassasysteem of op het merchant device. Zo kan er direct ingespeeld worden op de behoefte van de consument, zodat deze zich gehoord voelt en vaker terug komt. Klantloyaliteit gegarandeerd.

Scripting maakt aangepaste communicatie mogelijk

Scripting maakt aangepaste communicatie mogelijk

Bij Bank2Loyalty geloven we in gecontroleerde vrijheid binnen het systeem. Ja, het is 100% veilig, maar we zorgen er met scripting wel voor dat de communicatie op het Bank2Loyalty reader scherm aanpasbaar is, er meerdere systemen kunnen worden gekoppeld en verschillende gelijklopende acties mogelijk zijn. Hierbij zijn a-b testen en pilots van verschillende loyaliteitsprogramma’s mogelijk.

Ontdek hoe sampling en feedback de klantloyaliteit verhogen

Ontdek hoe sampling en feedback de klantloyaliteit verhogen

Acties zijn onmisbaar binnen een loyaliteitsprogramma en daarmee de algehele klantreis. Hierbij kan gedacht worden aan sampling, waarbij bijvoorbeeld een wasmiddel sachet uitgenomen kan worden, zodra de consument zich identificeert. Zijn de samples niet voorradig? Dan kunnen we extra data opvragen om het sample op te sturen. Naast sampling is feedback krijgen van consumenten ontzettend waardevol. Middels klantidentificatie bij een reviewzuil in de winkel is dit makkelijker geregeld dan je denkt.

Privacy op 1: verantwoord ondernemen

Privacy op 1: verantwoord ondernemen

Data security is een hot topic: wat gebeurt er met klantdata en hoe wordt deze beveiligd? Bij Bank2Loyalty staat privacy op 1. Het is dan ook niet voor niets dat wij hier een Privacy Verified certificaat voor hebben ontvangen. De benodigde gegevens die wij uitlezen worden namelijk direct versleuteld en via een veilige verbinding verstuurd naar ons computersysteem. Dit betekent onder andere dat het corresponderende bankrekening nummer niet meer door ons of door anderen te herkennen is.

Ontdekken hoe Bank2Loyalty binnen jouw business strategie past?

Vraag dan een vrijblijvende demo aan! Hierin ga je samen met één van onze experts in op alle mogelijkheden binnen een loyaliteitsprogramma, afgestemd om jouw wensen en behoeften. Geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande button.

Demo aanvragen!

  • Business Development