Bank2Loyalty maakt jouw klantkaarten digitaal en zorgt voor extra voordeel!

Bank2Loyalty maakt jouw klantkaarten digitaal en zorgt voor extra voordeel!

Heb jij ook allemaal losse klantenkaarten in je portemonnee, zoals je bonuskaart, voordeelpas of clubpas? En sta je aan de kassa vaak eindeloos te zoeken naar de juiste kaart? Daar hebben we bij Bank2Loyalty een simpele en snelle oplossing voor!

Bank2Loyalty maakt jouw klantkaarten digitaal en zorgt voor extra voordeel!

Jouw bankpas is je spaarkaart

Bij Bank2Loyalty hebben wij een reader ontwikkelt die jouw bankpas, creditcard, betaal app en/of wearable koppelt aan het actieprogramma van jouw winkel of vereniging. En dit is super simpel: wanneer je bij de kassa staat houdt je je betaalmiddel voor de Bank2Loyalty reader. Ben je nog niet geregistreerd in ons systeem? Dan vragen we of je dit direct wil doen. Met een druk op de ‘ja’-knop kun je je direct aanmelden middels een SMS naar je mobiele telefoon. Vanaf dat moment kun je aangeven aan welke (spaar)acties je mee wilt doen via de reader. Wil je bijvoorbeeld meesparen voor een lopende mokkenactie? Dan geef je dit aan op het Bank2Loyalty reader scherm. Elke keer dat je een aankoop doet en je bankpas, creditcard, betaal app of wearable tegen de reader in de winkel houdt, wordt je puntensaldo bijgewerkt. Sparen was nog nooit zo simpel.

Altijd je puntensaldo bekijken, waar je ook bent

Bank2Loyalty kan ingezet worden in verschillende winkels of locaties. Dit betekent dat je op meerdere momenten gebruik kunt maken van ons systeem. De punten of zegels die je spaart worden automatisch opgeslagen in jouw eigen Bank2Loyalty portaal. Deze is hier te bereiken en geeft je een overzicht van alle acties waaraan je deelneemt, inclusief de huidige status.

Wil je liever gebruik maken van het eigen portaal (of de app) van de specifieke winkel waarvan je klant bent? Dan kan natuurlijk ook! Je bent nergens toe verplicht. En wij? Wij gebruiken enkel de minimale data om ons systeem te laten werken en hebben dus niets extra’s van je nodig. Welke data wij gebruikten lees je verderop!

Van cadeau sparen tot feedback achterlaten: allemaal met je bankpas

Naast het automatisch sparen kan Bank2Loyalty ook gekoppeld worden aan een sampling actie. Dus zie je een Bank2Loyalty reader staan bij een gratis actie om bijvoorbeeld wasmiddel te proberen? Dan kan onze reader jouw betaalpas, creditcard, betaal app of wearable lezen. Deze herkent direct wie je bent, zodat je meteen een sample van het wasmiddel kan meenemen.

Ook een feedback zuil, waarbij je jouw mening kunt geven over de desbetreffende winkel of locatie, kan worden geactiveerd met je betaalmiddel. Je bent zo direct gekoppeld zodat je jouw mening kunt achterlaten. Makkelijk en snel dus!

Is het laten lezen van mijn bankpas wel veilig?

Onze reader leest het banknummer van je betaalpas, maar dit betekent niet dat we ook een betaling kunnen doen. Onze readers zijn namelijk geen betaalterminals. Hiervoor zou er een verbinding met de bank moeten zijn, en die is er niet. Onze systemen slaan je banknummer gecodeerd op (middels een zogenaamde one-way encryptie), wat ervoor zorgt dat deze niet meer leesbaar is, en zodoende niet te herleiden is naar jou als persoon.

Daarnaast kan je met een banknummer niets, als je geen pincode hebt. Denk maar eens aan het briefpapier of de website van grote bedrijven, daar staat ook altijd het bankrekeningnummer op. We gebruiken het dus enkel om je te verlossen van al je fysieke klantkaarten, je een overzicht te geven van de huidige status van de lopende acties en jou de mogelijkheid te geven om meer klantvoordeel uit winkelacties te halen! Win, win, win dus.

Meer weten over hoe wij privacy op 1 zetten? Lees dan hier alles over het onafhankelijke onderzoek van ICTRecht over het gebruik van je betaalmiddel voor de Bank2Loyalty dienst en de verwerking van je persoonsgegevens. De uitkomst van het onderzoek was zeer positief waardoor we het Privacy Certified logo mogen voeren. Dit betekent dat je ervan verzekerd bent dat bij Bank2Loyalty jouw privacy voorop staat, we je gegevens streng beveiligen én dat we voldoen aan alle verplichtingen uit de AVG.

De 5 redenen om voor Bank2Loyalty te kiezen

Nog even kort op een rijtje.

<p>Sparen is net zo simpel en snel als contactloos betalen.</p>

Sparen is net zo simpel en snel als contactloos betalen.

<p>Bank2Loyalty is 100% veilig in gebruik door de one-way encryptie. En je gegevens? Daar heb je altijd zelf de controle over.</p>

Bank2Loyalty is 100% veilig in gebruik door de one-way encryptie. En je gegevens? Daar heb je altijd zelf de controle over.

<p>Geen gedoe met handmatige aanmeldformulieren.</p>

Geen gedoe met handmatige aanmeldformulieren.

<p>Je kan vrijblijvend en 24/7 je klantkaarten en je puntensaldo per klantkaart checken in ons portaal. Wil je liever het specifieke portaal van de winkel gebruiken? Dat kan ook, je bent nergens toe verplicht!</p>

Je kan vrijblijvend en 24/7 je klantkaarten en je puntensaldo per klantkaart checken in ons portaal. Wil je liever het specifieke portaal van de winkel gebruiken? Dat kan ook, je bent nergens toe verplicht!

<p>Je hoeft geen extra wachtwoorden te onthouden.</p>

Je hoeft geen extra wachtwoorden te onthouden.

Wil je je aanmelden voor onze Bank2Loyalty service?

Dat kan op 2 manieren. Zo kun je je bij een Bank2Loyalty reader in de winkel direct aanmelden: laat je betaalmiddel door de reader lezen en registreer je door op een verificatielink in een persoonlijke SMS te klikken. Daarmee ben je aangemeld en kun je op onze portal inloggen om te zien aan welke loyaliteitsprogramma’s je mee doet, je mobiele nummer te wijzigen of je gehele Bank2Loyalty account op te zeggen.

  • Consument