Innovatieve software voor klantidentificatie binnen jouw winkel en loyaliteitsprogramma

Op een slimme manier jouw klantloyaliteit verhogen

Bij Bank2Loyalty geloven we in een digitale totaaloplossing voor klantidentificatie waarmee je klantdata verrijkt, actie afhandelingen kunt stroomlijnen en de klantloyaliteit verhoogt. Onze oplossing voor jouw loyaliteitsprogramma in retail is innovatief en simpel, waarbij de volgende elementen van groot belang zijn:

Onboarding

Klantidentificatie door betaalmiddel

Open API

Contactloos

Barcode & QR scanner

Interactief scherm

Programma's op maat

Bank2Loyalty: digitaliseer jouw loyaliteitsprogramma

Met Bank2Loyalty kun je bij meerdere touchpoints relevante data verkrijgen van jouw klant. Van klantidentificatie via soepele onboarding tot interactie, rewarding en redeeming binnen jouw loyaliteitsprogramma.

Klantidentificatie bij aankomst

Klantidentificatie bij aankomst

Geef je klant de mogelijkheid om zich bij aankomst direct te identificeren door het uitlezen van zijn of haar betaalmiddel. Dit is handig wanneer je wilt weten wie zich in jouw omgeving bevindt. Denk hierbij aan winkel- en stadscentra, maar ook aan city marketing.

Onboarding en klantidentificatie bij binnenkomst

Onboarding en klantidentificatie bij binnenkomst

Laat je klant direct onboarden met zijn betaalmiddel en 06-nummer. Zo krijgt deze de specifieke winkelacties te zien, wat zorgt voor een connectie tussen jouw winkel (je weet precies wie je klanten zijn) en de beleving van jouw klant (‘deze winkel snapt wat ik nodig heb en ‘kent’ mij’).

Sampling en bestellingen simpel afhandelen

Sampling en bestellingen simpel afhandelen

Laat jouw klanten hun betaalmiddel gebruiken om een sample uit een dispenser te halen, of deze naar ze op te versturen. Is er een product niet beschikbaar? Dan lezen we het betaalmiddel uit en wordt de data die bij ons bekend is gebruikt om automatisch te onboarden.

Snelle klantidentificatie en afhandeling bij de kassa

Snelle klantidentificatie en afhandeling bij de kassa

Met Bank2Loyalty lezen we het betaalmiddel van de klant, zodat deze geïdentificeerd en aangemeld wordt. De gespaarde punten worden naar onze reader gestuurd. Hierop ziet de klant het actuele overzicht. De winkelmedewerker ziet deze ook en kan hier direct op aanhaken.

Stroomlijn het redeeming proces binnen je loyaliteitsprogramma

Stroomlijn het redeeming proces binnen je loyaliteitsprogramma

Is er een betaalmiddel gepresenteerd en zijn er genoeg punten of zegels gespaard? Dan kan de winkelmedewerker de klant toegang geven om het actie gerelateerde product uit te nemen. Hiernaast kunnen punten ook gebruikt worden in een in-store restaurant of bij regionale acties.

Wij kunnen alle betaalmiddelen uitlezen!

Bank2Loyalty werkt met alle bankpassen, creditcards, betaal apps en wearables. Het enige wat wij hierbij nodig hebben voor snelle klantidentificatie is een eenmalige verificatie per SMS.

Bank2Loyalty als partner in een on- en offline ecosysteem

Bij Bank2Loyalty geloven we dat wanneer je een totaal oplossing wil aanbieden je moet werken met partners die hun eigen specialisatie en expertise hebben. Zo krijg je het beste eindresultaat, waarbij transparantie en integratie een must is. Daarom werken wij met een open systeem waarbij onze API derden controle biedt over onze systemen. Samenwerken met partijen die jij kiest en waar jij blij van wordt, dat kan!

De consument aan het woord

Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden die we jou kunnen bieden, maar zijn jouw klanten dat ook? Dit zochten we uit tijdens een kwalitatief consumentenonderzoek (januari 2020), uitgevoerd door flowresulting.

Ja, het lijkt mij een voordeel dat door gebruik van het kastje met je pinpas ik verlost word van de hoeveelheid pasjes in mijn tas. Bovendien geregeld mis ik pasjes omdat ik ze niet naar een andere tas over gedaan heb die ik op dat moment gebruik. En ook kost het tijd om het juiste pasje te vinden, op te bergen etc. als ik mijn pinpas toch al gebruik scheelt dat tijd.

Vrouw, 64

Veelgebruiker van spaarprogramma’s

Amersfoort

Ik was té bang voor identiteitsfraude, maar denk juist dáár nu anders over, dit is de juiste, snelle aanpak voor alle partijen om innovatief de toekomst in te gaan.

Vrouw, 45

Maakt vaak gebruik van spaarprogramma’s

Amersfoort

Binnen 30 minuten weten wat Bank2Loyalty voor jou kan betekenen?

Vraag dan direct de gratis demo aan waarin één van onze knappe koppen je alles vertelt over Bank2Loyalty en onze geïntegreerde oplossing voor klantidentificatie binnen jouw loyaliteitsprogramma. Uiteraard helemaal afgestemd op jouw vraag en behoeften. Dus waar wacht je nog op?

Vraag jouw demo aan!