Voor wie slimme loyaliteitssystemen slimmer wil inzetten

Voor wie slimme loyaliteitssystemen slimmer wil inzetten

  • Effectieve en snelle klantidentificatie
  • Optimaal gebruikersgemak om klantloyaliteit te verhogen
  • Meer technische vrijheid door scripting
  • Van sparen tot sampling en reviews: bepaal en maak je eigen doelen
  • Veilige systemen die optimaal presteren
Voor wie slimme loyaliteitssystemen slimmer wil inzetten

Wat gebeurt er wanneer slimme techniek en ultiem gemak samen komt?

Klantidentificatie door middel van betaalmiddel en 06-nummer

Klantidentificatie door middel van betaalmiddel en 06-nummer

Identificeren wie er je locatie binnenkomt, aan de kassa staat of mee wil doen aan lopende acties, is relevante data die waardevol is voor je bedrijf. Daarom ontwikkelden wij Bank2Loyalty: een software én hardware systeem wat de bankpas, creditcard, betaal app of wearable van de klant leest als identificatie. Om te onboarden vragen we om een 06-nummer, welke met een SMS geverifieerd wordt. Na bevestiging kan de klant zich nu altijd identificeren, meedoen aan (spaar)acties of sampling en online inzicht hebben in een persoonlijk overzicht aan gelinkte loyaliteitsprogramma’s.

Gebruikersgemak vs. klantloyaliteit

Gebruikersgemak vs. klantloyaliteit

Door een loyaliteitsprogramma te digitaliseren en deze te koppelen aan een betaalmiddel, zoals een bankpas, creditcard, betaal app of wearable, zijn fysieke klantkaarten niet meer nodig. Dit is niet alleen een voordeel voor de klant (meer gebruiksgemak!) maar ook voor jou om schonere data te verkrijgen. Zo worden fysieke klantkaarten vaak door meerdere mensen gebruikt (uitgeleend of binnen een geheel huishouden gebruikt). Doordat Bank2Loyalty gelinkt is aan een betaalmiddel heb je altijd inzicht in wie je daadwerkelijke klanten zijn.

Scripting binnen een open systeem

Scripting binnen een open systeem

Bij Bank2Loyalty geloven we in de kracht van een open systeem. Hiermee geven we onze klanten de mogelijkheid om zelf hierop verder te bouwen, indien hier een meerwaarde wordt gezien. Zo kan je met scripting bijvoorbeeld meerdere systemen aan elkaar koppelen, verschillende gelijklopende acties opzetten of de communicatie op het Bank2Loyalty reader scherm te optimaliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek de mogelijkheden in sparen, sampling en reviews

Ontdek de mogelijkheden in sparen, sampling en reviews

Snelle en effectieve klantidentificatie is de sleutel tot nieuwe mogelijkheden. Zo kun je denken aan het sparen van punten of zegels binnen het systeem of het activeren van sample uitgifte bij een samplingzuil. Hierbij is het lezen van een betaalmiddel al genoeg. Wil je meer klantinformatie verkrijgen? Dan kun je ook data opvragen om het sample op te sturen naar het ingevoerde adres. Wanneer we kijken naar reviews, middels een feedbackpunt in de winkel, is dit ook mogelijk door klantidentificatie met een betaalmiddel.

Klantdata: beveiligd en verantwoord

Klantdata: beveiligd en verantwoord

Omgaan met data betekent je verantwoordelijkheid nemen over wat er met deze data gebeurt, of juist niet. Voor de werking van Bank2Loyalty is enkel een 06-nummer nodig. Uiteraard kan er meer data uitgevraagd worden door interne of externe loyaliteitsprogramma’s of het Bank2Loyalty systeem, mits hier behoefte aan is. Nadat wij de benodigde gegevens gelezen hebben, worden deze versleuteld en via een veilige verbinden verstuurd naar ons systeem. Het bankrekennummer is daarna ook niet meer als zodanig te herkennen, waardoor persoonlijke data ook écht privé blijft.

Benieuwd naar de techniek achter Bank2Loyalty?

Dan verwijzen we je graag naar onze technische informatie en documentatie óf laten we de werking aan je zien in een demo. Hierin ga je met één van onze technische experts in op alle mogelijkheden en laten we je in detail zien hoe Bank2Loyalty werkt. Geïnteresseerd? Vraag dan nu je vrijblijvende demo aan!

Demo aanvragen!

  • ICT Directeur