Voor wie zoekt naar de toekomst van loyaliteitsmarketing

Voor wie zoekt naar de toekomst van loyaliteitsmarketing

  • Weet wie in je winkel is door snelle klantidentificatie
  • Gemakkelijke implementatie van een pilot of meerdere gelijklopende (sample) acties
  • Customizable communicatie binnen je loyaliteitsprogramma
  • ‘Bye bye to plastic’: geen fysieke klantkaarten meer nodig
  • Optimaliseer je loyaliteitsmarketing en klantreis voor betere klantloyaliteit
Lees verder
Voor wie zoekt naar de toekomst van loyaliteitsmarketing

Verhoog stap voor stap je klantloyaliteit als onderdeel van loyaliteitsmarketing

Simpele en snelle klantidentificatie

Simpele en snelle klantidentificatie

Het enige wat jouw klanten nodig hebben is een bankpas, creditcard, betaal app of wearable. Hiermee kunnen ze direct onboarden door enkel hun 06-nummer in te voeren. Vanaf dan is hun betaalmiddel dé manier om zich te identificeren, mee te doen aan acties, te sparen en een overzicht te krijgen van alle loyaliteitsprogramma’s waaraan ze deelnemen.

Meerdere acties of een pilot actie draaien? Makkelijk!

Meerdere acties of een pilot actie draaien? Makkelijk!

Omdat Bank2Loyalty jouw loyaliteitsprogramma’s digitaal maakt kun je zo veel acties koppelen aan ons systeem als je wil. Ook als je een nieuwe actie wil testen voor een korte periode. Deze voeg je namelijk zelf toe, waardoor je snel inzicht krijgt in de effectiviteit ervan. Dit geldt ook als het gaat om feedbacksystemen in de winkel of sampling acties, waarbij de klant met zijn bankpas, creditcard, betaal app of wearable een sample kan pakken uit een afgifte zuil. Door deze verkregen data heb je dus een beter beeld van wie je klanten zijn en waar hun behoeften liggen, waardoor je jouw loyaliteitsmarketing verder kunt optimaliseren.

Stem de communicatie precies af op jouw marketingdoeleinden

Stem de communicatie precies af op jouw marketingdoeleinden

Doordat we scripting binnen Bank2Loyalty mogelijk maken, kun je met een paar drukken op de knop de communicatie op het Bank2Loyalty reader scherm aanpassen. Zo ben je zelf ‘in charge’ over de boodschap en past deze helemaal bij jouw merk en bijbehorende loyaliteitsmarketing.

Geen fysieke klantkaarten meer

Geen fysieke klantkaarten meer

De toekomst is digitaal, zo ook voor loyaliteitsprogramma’s en bijbehorende loyaliteitsmarketing. Dit zorgt niet alleen voor extra gemak voor je klanten (nooit meer zoeken naar een klantenkaart en altijd online inzicht in het punten- of spaarsaldo) maar ook voor het milieu. Want minder plastic draagt bij aan een betere wereld!

Schone data, verbeterende klantloyaliteit

Schone data, verbeterende klantloyaliteit

Een klantkaart wordt weleens door meerdere personen gebruikt. Bij een bankpas, creditcard, betaal app of wearable is dit niet het geval. Zo heb je altijd een duidelijk beeld wie nu écht je klant is en hoe deze zich in de klantreis beweegt. Daarnaast kun je je klanten een betere service bieden met acties en informatie, waardoor deze zich echt gehoord voelen (en daardoor vaker terug komen!) en je loyaliteitsmarketing effectiever wordt.

Wil je ontdekken hoe Bank2Loyalty past binnen jouw loyaliteitsmarketing?

Vraag dan nu meteen jouw vrijblijvende demo aan! Hierin vertelt één van onze knappe koppen je alles wat je wilt (en moet) weten, en kan je met je eigen ogen zien hoe ons innovatieve systeem werkt.

Dat wil ik!

  • Manager marketing CRM