Bank2Loyalty is jouw partner in klantidentificatie!

Ons verhaal

Ons verhaal

Klantpassen, stempelkaarten, abonnementen en andere programma’s zijn een overvloed aan middelen om klanten aan je merk te binden.

Bij Bank2Loyalty vinden we dat dit beter én vooral simpeler moet kunnen: door een innovatieve oplossing te ontwikkelen waarin onze reader de bankpas, creditcard, betaal app of wearable van de klant leest, de gebruiker identificeert en automatisch de juiste gegevens worden opgehaald.

Zo bieden we de klant een betere shopervaring, verhogen we de klantloyaliteit en geven we jou meer inzicht. Win-win dus!

De formule van Bank2Loyalty

Bij Bank2Loyalty werken we volgens de vier v’s: vereenvoudigd, veilig, vooruitstrevend en verantwoord. Dit vinden we belangrijk omdat we graag open zijn over wat je van ons kan verwachten. Dat is namelijk wel zo fijn!

 Vereenvoudigd

Vereenvoudigd

Wij maken klantidentificatie makkelijk en digitaal door loyaliteitsprogramma’s te verbinden aan bankpassen, creditcards, betaal apps en wearables.

 Veilig

Veilig

Wij zetten de Privacy van onze gebruikers op 1, en daar doen we alles voor!

 Vooruitstrevend

Vooruitstrevend

Wij verhogen op een innovatieve manier klantloyaliteit en -gemak, door jouw loyaliteitsprogramma te optimaliseren en digitaliseren.

 Verantwoord

Verantwoord

Wij zijn onafhankelijk en richten ons enkel op identificatie en beheer, als add-on op je huidige klantsystemen zoals een loyaliteitsprogramma.

De slimme koppen achter Bank2Loyalty

Weten met wie je werkt, dat vinden wij belangrijk in een goede samenwerking. Dus, we stellen het team van Bank2Loyalty graag aan je voor:

Martien Poels

Martien Poels

Founder / CTO

Ruud Peeters

Ruud Peeters

Founder / CCO

Ingrid van de Ven

Ingrid van de Ven

Business Development

Geert van Uffelen

Geert van Uffelen

Product Developer

Bart Engels

Bart Engels

Digital Designer

Jannes Beterams

Jannes Beterams

Software Engineer

Onze partners

Een digitaal ecosysteem waar samenwerking centraal staat

Bij Bank2Loyalty werken we graag samen met partners die hun eigen specialisatie en expertise hebben. Door deze samen te brengen met ons systeem geloven wij namelijk dat je het beste resultaat krijgt. Graag partner worden of meer weten over hoe dit in de praktijk werkt?

Een kijkje achter de schermen bij Bank2Loyalty

Ben jij benieuwd hoe het systeem van Bank2Loyalty werkt en wat het voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een demo aan waarin we je alles vertellen!

Vrijblijvende demo aanvragen