RetailTalk

Welkom op het live webinar van RetailTalk!
Het webinar start om 11:00 uur.

De meeste retailers hebben afgelopen jaren flink geïnvesteerd en hun merk online verder uitgebouwd. Corona heeft dit proces nog eens versneld. Dit zorgt voor een overvloed aan klant data. Het is opmerkelijk dat we online onze klant kennen, maar in de fysieke winkel niet weten wie de klant is en waar ze naar op zoek zijn. 

Retailers die data op orde hebben zullen in 2022 grotere stappen kunnen maken. Hoe identificeer je de klant en gebruik je live klant data in je fysieke winkel? 


Over RetailTalk

Op 9 mei van 11:00 tot 12:00 uur presenteert Fabienne de Vries de RetailTalk in de studio van New Business Radio met sprekers als Dirk Mulder van ING Nederland, Andy Austin van The Industrious, Jeroen de Wever van Bank2Loyalty en Arnout Baas van Hutspot en Dille&Kamille.

Discussieer mee met Harry Bijl van INretail over onderwerpen als de noodzaak van digitalisering, waarom we vooral niet de retail trend in Amerika moeten volgen, maar ook over het identificeren van de klant in de winkel en het tackelen van de customer blindspot.

Bekijk het webinar hier op de pagina.

Welkom bij RetailTalk. We hebben jouw boeking goed ontvangen.

Eind april ontvang je van ons de link waarmee je op 9 mei tussen 11:00 en 12:00 uur kan inloggen voor de RetailTalk. Deel dit webinar met collega's of zakenrelaties.

Mocht je intussen vragen hebben, dan horen we het uiteraard graag.

Hartelijke groet,

Ruud Peeters
Bank2Loyalty

www.bank2loyalty.com

De sprekers

Dirk Mulder - ING Nederland

Dirk Mulder - ING Nederland

Harry Bijl (INretail)

Harry Bijl (INretail)

Andy Austin (The Industrious)

Andy Austin (The Industrious)

Arnout Baas (voorheen Dille&Kamille en Hutspot)

Arnout Baas (voorheen Dille&Kamille en Hutspot)

Jeroen de Wever (Bank2Loyalty)

Jeroen de Wever (Bank2Loyalty)